Radiacinė sauga odontologijoje

Kviečiame Jus į seminarą „Radiacinė sauga odontologijoje“, kuris vyks 2019 m. lapkričio 29 d. 10 val. Radiacinės saugos centre (Kalvarijų g. 153, Vilnius). Numatoma seminaro trukmė 3 val. Seminaro dalyviams bus išduodami kvalifikacijos kėlimo pažymėjimai.
Renginio metu planuojama aptarti veiklos su jonizuojančiosios spinduliuotės šaltiniais įteisinimo, duomenų Valstybės jonizuojančiosios spinduliuotės šaltinių ir darbuotojų apšvitos registrui teikimo reikalavimus ir nėščiųjų radiacinės saugos klausimus. Taip pat planuojama pristatyti svarbiausius radiacinę saugą reglamentuojančių teisės aktų reikalavimus ir problemas odontologijoje, radiacinės saugos mokymo klausimus.
Prašome sudaryti sąlygas Jūsų vadovaujamos įstaigos asmenims, dirbantiems su dantų rentgeno aparatais ar tvarkantiems dokumentaciją, dalyvauti šiame seminare. Apie dalyvavimą prašome informuoti telefonu (8 5) 210 5817 arba elektroniniu paštu Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį. iki lapkričio 27 d.

Svetainėje naudojami slapukai, kurie padeda užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę. Tęsdami naršymą, jūs sutinkate su privatumo politika.